Rólunk

Vállalkozásunk a szakszerű takarítási szolgáltatásra alakult, mind vállalatoknak mind magánszemélyek számára.
A  CLEANER ELITE BT  15 éves fennállása óta garantált minőséget biztosítunk a vállalt takarítási munka gyors
és precíz elvégzésére hiszen mindig megrendelőink maximális elégedettségére törekszünk.

A legkedveltebb takarítási tevékenységi körünkbe tartozik az ablaktisztítás, lakások és családi házak egyszeri vagy rendszeres nagytakarítása, szőnyegtisztítás és kárpittisztítás. Tevékenységi körünkbe még tartozik a takarító gépek bérbeadása, mélygarázsok, üzletek, raktárak, éttermek, irodák takarítása, amelyet napi, heti, havi rendszerességgel végzünk igény szerint. Cégünk építkezés vagy felújítás utáni nagytakarítást is vállal.

Munkánk során csak kifogástalan minőségű vegyszereket Diversey és Allegrini termék családból használunk, amelyekből a megfelelő típust mindig a feladathoz rendelve alkalmazzuk az adott területen. Célunk, hogy az általunk takarított területeken, nap mint nap megteremtsük a higiéniai, tiszta és szép környezetet.

Amennyiben Ön a mi szolgáltatásunkat választja, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat, hiszen számunkra a legfontosabb megrendelőink elégedettsége. Munkánk eredményeként célunk a megrendelőinkkel való hosszú távú együttműködés. A modern tisztítóberendezések és a minőségi vegyszerek használata a színvonalas munkavégzés nélkülözhetetlen kellékei.